Baggervaart & Waterbouw

De Belgische baggerbedrijven behoren tot de grootste van de wereld. Ze houden zich niet alleen bezig met het uitbaggeren van vaargeulen maar zijn ook actief bij de aanleg van kunstmatige eilanden, in de havenconstructie, milieuwerkzaamheden, ...
On board

Stel je je bij baggerbedrijven logge industriële en ouderwetse bedrijven voor? Think again. Het zijn immers hoogtechnologische, gediversifieerde ondernemingen, die zowel op zee als aan de wal een waaier aan carrièremogelijkheden bieden.

DEME

EME is met 3.500 medewerkers wereldwijd en projecten op vijf continenten een echte wereldspeler op het gebied van baggerwerken, milieu en waterbouwkunde. De groep beschikt over een van de meest moderne en performante vloten van de sector en voert een doorlopend programma uit van investering, research en innovatie.

Voor meer info: www.deme.be.

Jan De Nul

Jan De Nul is al bijna 100 jaar een naam in de maritieme bouwsector. Sinds 1951 is het bedrijf ook actief als baggeraar en de afgelopen dertig jaar houdt het zich ook met milieuprojecten bezig. Jan De Nul Group stelt wereldwijd 4.300 werknemers tewerk en dankzij zijn moderne en gediversifieerde baggervloot is het bedrijf in staat om de meest gespecialiseerde, hoogtechnologische projecten uit te voeren.